0

2016.08.03

Nu var det sådär länge sedan jag skrev något här igen. 
 
Jag kommer knappt ihåg sist jag skrev och inte heller riktigt vad jag skrev om. Och helt ärligt, nu vill jag skriva och inte läsa gamla blogginlägg. 
 
I helgen hade vi namngivning för Aria, den blev väldigt lyckad och vi är nöjda med dagen. Då ingen av oss någonsin varit på en namngivning innan hade vi lite svårt att se framför oss hur dagen skulle gå till. Jag var med andra ord lite stressad över det hela. Kommer maten räcka? Kommer det bli tråkigt? Kommer barnen bli uttråkade? Men det var helt perfekt. All stress försvann så fort ceremonin var över och maten dukades fram. Jag och Fredde hade skrivit en egen låt till Aria som vi framförde med Filippa på lead-sång. Hon har en sådan fantastiskt röst och vi blev hur glada som helst när hon ville sjunga. Låten hade inte blivit hälften så bra om inte hon sjungit den. 
 
Idag då? Jo, idag kom jag på att Fredde och jag firar 3 år tillsammans! Dagarna bara smälter ihop och vi har ingen koll på datumen. Men tre år med världens bästa person, han som får mig att skratta så jag kiknar, ger mig glädje och kärlek och dessutom gett mig det mest perfekta i mitt liv, mitt barn, det är inte så illa alls! Min kärlek till honom är oändlig. 
 
Aria bara växer och växer, lite väl fort för min smak. Trots det så är det så spännande att se henne utvecklas. När hon hittar fötterna, när hon snurrade ett helt varv för första gången, från rygg till mage och vidare till rygg igen. Så stolt jag blev!
 
Nu vaknade den lilla prinsessan, så vi ska fortsätta leka i hennes babygym!