0

Livet

Jag kan inte fatta att min lilla bebis fyller 1 år om 24 dagar.
Hon har redan en egen liten personlighet. Hon är envis så in i bomben och vet precis vad hon vill, oftast. Påminner mig lite om någon annan... hennes mamma... 
Nu är det fantastiskt att vara hemma, hon är rolig och jag kan skratta med henne så jag får ont i magen. Dessutom är våren snart här och det är ju inte helt fel. Igår hade vi närmare 21 grader och vi hängde ute hela eftermiddagen, först hos oss och sedan hos grannarna. Jag älskar att ha hus, vilket jag verkligen inte trodde, men det här med att ta ett steg och så är jag ute och kan sitta på en stol i solen. Eller som att A kan sova i sin vagn ute, hur skönt är inte det? Hon sover mycket bättre när hon får andas frisk luft och lyssna på bruset från vind, löv och omgivningen.
 
De här tre, nästan fyra, veckorna har vi en hel del planerat. Vi ska träffa vänner resten av veckan och på lördag åker jag och Skrutt till Gotland i nästan en vecka. När vi kommer hem är det möten och jobb med företaget, häng med vänner, påsk och sedan - BAAM - har vi en ettåring här hemma! Time Flies!
 
Förra veckan spenderade jag lite mer än ett dygn med min fantastiska syster. Vi kollade in hennes lägenhet, gick en vända i lite affärer, promenerade i staden, svängde förbi hennes kompis blomsterbutik, käkade god middag, gick på konsert och sjöng karaoke med min fina gamla vän hemifrån. Jag som knappt håller mig vaken till 22 slocknade inte förrän efter 02, vaknade ändå 05.30, men det var så värt det. Shit vad roligt jag hade! Sedan fick jag komma hem till världens underbaraste unge och kille.