0

Some favorites so far

 
Här ovanför ser ni mina favoritprodukter för tillfället! Efter i julas så har jag provat lite nya produkter båda i skönhetsväg och i sminkväg. En produkt saknas på bilden och det är min geleyeliner från maybelline. Varför har jag inte provat den innan utan alltid använt flytande eyeliner?!
 
Mina hårvårdsfavoriter.
 
En fuktgivande kräm från Moroccanoil som luktar jättegott och som gör att håret känns mjukt och friskt, istället för tort och risigt som mitt lockiga hår blir. Jag köpte den när jag var i Eskilstuna, så har inte hunnit använda den speciellt länge, men på den korta tiden som gått är jag väldigt nöjd. 
 
Nästa produkt är schampot jag fick som premie till ELLE. Kérastase Reflection-serie som ska ge håret glans. Det känns skonsamt för håret samtidigt som det gör håret rent. När jag sköljer ur håret känns det inte torrt utan väldigt mjukt. Svårt att förklara, men jag gör mitt bästa.
 
Båda mina hudvårdsfavoriter kommer ifrån The Body Shop.
 
Först är det en ansiktstvätt med vitamin e som ska vara skonsam för huden och passar alla hudtyper. Jag blev så positivt överraskad av denna produkt! Den är en rengöringsmjölk och mina erfarenheter med sånna produkter är att man inte får bort allt smink och att huden känns ganska fet efter. Lite glansig liksom... Men den här tar bort ALL makeup (till och med svarta sotningar) med en klick stor som en femtioöring! Dessutom känns huden ren och fräsch.
 
Den lilla förpackningen är en ögonkräm med ekologiska produkter. Den är väl egentligen till för rynkor, men jag tycker att den fungerar fantastiskt mot de blåa ringarna (som i alla fall jag har) under ögonen. Krämen har något slags pärlemoskimmer vilket gör att det reflekterar ljuset och gör att ögonen ser piggare ut. 
 
Mina make up favoriter är Rimmel wake me up - foundation och maybellines gel eyeliner (som jag glömde ta kort på). 
 
Rimmels foundation har lite skimmer i sig vilket gör att huden ser livfull och fräschare ut. Den är enkel att applicera och täcker ganska bra. 
Maybellines geleyeliner är bara fantastisk. Vet inte riktigt vad mer jag ska säga..
 
Okej, där var lite om mina favoritprodukter just nu! 
 
Ett tips till er som använder eyeliner mycket,
köp maybelines geleyeliner och en smal pensel.
Mycket enklare att få snyggt och sitter bättre!