0

Time Flies

Tiden springer iväg. 
Eller snarare sprintar. 
 
Idag är det tio dagar kvar till bebis beräknas komma. Det är mycket bebissnack kring mig nu, fast det kanske inte är speciellt märkligt med tanke på att det bara är tio dagar kvar. Om en månad så har vi en liten i vår famn. Ett litet liv vi ska ta hand om resten av våra liv. Som vi längtar. Jag vet att jag tidiagre skrev att den gärna får stanna i magen ett tag till, men jag har ångrat mig. Jag är så nyfiken att jag nästan spricker - jag vill träffa dig NU! Veta vem du är, lära känna dig och ta hand om dig. Se dig växa upp. Dessutom kan jag inte direkt påstå att jag sover sådär superbra. Att vända sig från den ena sidan till den andra är en pärs. Så KOM NU! Jag vet att det är fler än vi som vill träffa dig. 
 
Förutom att vänta på att det är dags fixar vi, läs Fredde, för fullt här hemma. Det sista i studion blev färdigt igår. En superfin mönstertapet med fåglar och grejer kom upp på väggen. Hallen och allrummet på övervåningen är nästan färdigmålat och det ska "bara" bytas ut en fuktskadad gipsskiva samt tapetseras på två väggar. Alla lister, eller dörrfoder heter det väl, ska målas vita också. Men det är sånt där småpill som görs fort när vi väl sätter igång. 
 
Då jag inte känner mig sådär superhet för tillfället, alla som varit gravida kan nog förstå vad jag menar, fick ett infall och bokade tid hos frisören. Så igår satte jag mig i frisörstolen och färgade mitt hår. Jag blev supernöjd och kände mig verkligen bortskämd! Hon tog sig tid med mig och det tackar jag verkligen för. Nu känner jag mig lite fräschare, i alla fall i håret, haha. 
 
/J